top of page

Winner Flow - pomůcka pro cvičení po porodu

Winner Flow: Nové zařízení pro efektivní kontrolu dýchání a aktivaci břicha a pánevního dna po porodu. Pojďte se seznámit s novým zařízením, které může výrazně vylepšit cestu Vaší poporodní rehabilitací. Toto malé, ale účinné zařízení se jmenuje Winner Flow.




Co je Winner Flow?


Winner Flow vypadá jako píšťalka, ale ve skutečnosti je to sofistikované dýchací zařízení, které zlepšuje výdechovou fázi dýchání. Odpor kladený výstupu vzduchu je regulován ventilem, což nám umožňuje kontrolovat dech a pracovat s břišními svaly a svaly pánevního dna. Winner Flow byl vyvinut ve Francii a úspěšně se používá již více než 15 let.



Jak Winner Flow Funguje?


Winner Flow se vkládá do úst a vydechuje se jím. Zařízení má malé nastavitelné číslice, které vytvářejí odpor při výdechu, což vás nutí dýchat delší dobu a hlouběji. Odpor je možné regulovat v rozsahu od 2,5 do 0, což umožňuje přizpůsobení podle individuálních potřeb.



Kombinace se StimFlow


Winner Flow lze používat samostatně nebo v kombinaci s přístrojem StimFlow, což umožňuje širší a efektivnější využití. StimFlow je zařízení, které dále podporuje aktivaci hlubokých svalů břicha a pánevního dna, čímž se zvyšuje účinnost cvičení.


Osobní lekce s tímto přístrojem budou k dispozici v Praze od října 2024.



K čemu Winner Flow Slouží?

Winner Flow je ideální pro:

  • Tonizaci pánevního dna po porodu

  • Zlepšení kontroly dýchání během poporodní rehabilitace

  • Aktivaci břišních svalů, zejména při diastáze recti

  • Prevence a léčba inkontinence moči a prolapsu

  • Cvičení po porodu



Jak Se Cvičí s Winner Flow?

Dýchání s Winner Flow je jednoduché, ale účinné. Držte trenažer lehce zuby, ale zejména rty, vždy kolmo k obličeji. Při výdechu se snažte udržet páteř protaženou a žebra otevřená. Toto dýchání aktivuje hluboké svaly břicha a pánevního dna, což je klíčové pro jejich posílení a rehabilitaci. Výdech by měl být minimálně dlouhý na 4 vteřiny.



Výhody Cvičení s Winner Flow

  • Zlepšení dechové kontroly: Delší a hlubší výdechy zvyšují kapacitu plic a zlepšují celkovou dechovou kontrolu.

  • Posílení břišních svalů: Aktivace m. transversus abdominis a dalších hlubokých svalů břicha.

  • Rehabilitace pánevního dna: Efektivní tonizace svalů pánevního dna.

  • Zlepšení kvality života: Prevencí a léčbou problémů s pánevním dnem se zlepšuje celková kvalita života, snižuje se bolest a zvyšuje se komfort.



Kde Koupit Winner Flow?

Winner Flow můžete zakoupit přímo na našem e-shopu. Nabízíme také možnost konzultací a ukázkových lekcí, abyste se ujistili, že zařízení využíváte správně a efektivně.



Pokud máte zájem nebo potřebujete více informací, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a podporu.


Winner Flow je inovativní nástroj, který vám pomůže s poporodní rehabilitací a zlepší kvalitu vašeho každodenního života. Vyzkoušejte jej a zjistěte, jak může změnit váš přístup k cvičení a péči o pánevní dno.

147 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page